Politica de confidentialitate si utilizare a datelor personale

Zambetfericit.ro apreciază interesul pe care il manifestati fata de compania si serviciile noastre prin accesarea site-ului sau a paginilor noastre de socializare. Aceasta notificare de confidentialitate se aplica tuturor datelor personale pe care zambetfericit.ro le colecteaza cand vizitati site-ul nostru.
CE INFORMATII COLECTEAZA ZAMBETFERICIT.RO
Pentru a va oferi o experienta virtuala de calitate, zambetfericit.ro poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar cand:
solicitati o programare online, completand formularul de pe site;
solicitati informatii sau trimiteti comentarii prin formularul de contact;
completati chestionare/evaluari online;
doriti sa primiti newsletter;
ne trimiteti CV-ul online.
Informatiile solicitate pot include anumite date personale, insa fara a se limita la:
Nume si prenumele dumeavoastra;
Adresa de email;
Varsta si ocupatia dumneavoastra;
Sexul;
Numar de telefon;
Judet;
La initiativa dumneavoastra puteti atasa fisiere cu informatii pe care le considerati relevante.
In cazul programarilor online, aceste date ne permit sa personalizam informatiile pe care vi le vom trimite conform preferintelor si intereselor dumneavoastra (de exemplu programarea la un anumit medic/serviciu medical)
In plus, este posibil ca prin intermediul tertilor (Google Analytics, Facebook Pixel, MailChimp etc.) sa colectam date personale prin module cookie sau tehnici similare, inclusiv, dar fara a se limita la:
Adresa IP;
ID-ul dvs. de cookie;
Navigatorul dvs. de internet;
Locatia dvs.;
Paginile web pe care le accesati pe site-ul nostru;
Anunţurile pe care le-ai vizualizat sau pe care le-ati accesat;
Datele de mai sus sunt colectate automat.
SCOPUL PENTRU CARE SUNT COLECTATE ACESTE INFORMAȚII:
Zambetfericit.ro prelucreaza datele colectate prin introducerea acestora in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului pentru diferite scopuri, dupa cum urmeaza:
În principal majoritatea pacientilor urmeaza tratamente care se derulează pe o perioada mai îndelungată de timp. Colectăm și utilizam datele acestora pentru a pastra o legatură eficientă pe durata tratamentelor, pentru a-i programa la intalnirile periodice sau pentru a le trimite informatii educative sau publicitare din domeniul sanatatii orale.
In anumite cazuri, o parte din tratamenteefectuate pot fi incluse in programele de decontare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj, caz in care informatiile furnizate (CNP, adresa, data nasterii) sunt obligatorii, pentru derularea raporturilor de decontare.
Totodată prin intermediul chestionarelor sau evaluarilor online, zambetfericit.ro prelucreaza datele cu caracter personal – adresa de email, in scop de marketing direct (newletter) prin mijloace automate si /sau manuale si pentru crearea de profiluri utilizand domeniul ocupatiei, status marital, varsta, sex.
Profilarea este utilizata in prelucrari cu scop statistic fara a face legatura intre adresa de email, raspunsul la chestionar si alte date cu caracter personal care sa duca la o identificare personala.
Trimiterea CV-ului online. Site-ul nostru permite trimiterea de CV-uri online. Informatiile colectate vor fi folosite exclusiv in scopul evaluarii datelor trimise de canditati pentru locul de munca selectat.
Prin intermediul programarilor online informatiile colectate prin programarea online sunt utilizate in scopul in care au fost adresate, aceste date sunt prelucrate intern pentru a deservi cat mai precis solicitarea dvs. Zambetfericit.ro va poate contacta telefonic sau prin email pentru a confirma sau/si pentru a stabili informatiile necesare acordarii serviciilor medicale solicitate.
Zambetfericit.ro poate profila datele colectate pe aceasta cale prin intermediul unei aplicatii interne de CRM, menita sa faciliteze oferirea de servicii medicale persoanlizate (oferte, promotii) alaturi de informatii cu caracter general privind din doemniul sanatatii.
Prin intermediul newsletter-ului trimitem cu o anumita frecventa informatii revelante din domeniul medical. Colectam in acest sens adresa dvs. de email care este utilizata doar in acest scop.
Prin intermediul formularului de contact va confera posibilitatea de a ne trimite mesaje e-mail.Prin aceasta nu incercam sa colectam informatii personale despre dumneavoastra. Vom folosi numai informatiile personale (nume, adresa de email) continuta in e-mailul dumneavoastra pentru a va raspunde unei solicitari specifice sau comentariilor dumneavoastra din email.
Temeiul utilizarii: Completarea voluntara a formularelor postate pe site-ul zambetfericit.ro reprezinta consimtamantul utilizatorului.
Durata pastrarii informatiei: 5 ani de la data consimtamantului.
Cui dezvaluim datele
Datele colectate prin intermediul formularelor nu sunt distribuite tertilor, cu exceptia inregistrarii la newsletter, unde informatiile sunt stocate in MailChimp (sistemul de transmitere al email-urilor)
Prin intermediul tertilor se colecteaza date nestructurate, fara legatura directa cu identitatea dvs personala, privind informatii demografice, de localizare si a obisnuintelor de navigare. Aceste date sunt colectate prin intermediul Google Analytics si Facebook Pixel.
Datele înregistrate de zambetfericit.ro nu se vând către terți și sunt folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre.
Dreptul de a fi “uitat”.
Daca ati vizitat site-ul zambetfericit.ro sau ati completat formularele de pe site-ul nostru, puteti in orice moment sa aflati ce informatii personale avem stocate si sa solcicitati eliminarea acestora din baza de date. Pentru aceasta va rugam sa urmati link-ul de mai jos:
LINK…….( Solicitare acces date personale. Va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018, vor intra in vigoare si vor fi aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR).
GDPR impune un set unic de reguli, direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
ZAMBETFERICIT.RO cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate.
Prin intermediul acestei pagini iti asiguram dreptul la acces asupra datelor colectate si dreptul de a fi uitat - aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare). De asemenea, puteti solicita stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
SCOPUL PENTRU CARE SUNT COLECTATE ACESTE INFORMAȚII:
Modulele cookie sunt mici fisiere text care sunt stocate pe echipamentul dvs. (computer sau dispozitiv mobil) atunci cand accesati anumite site-uri web.
1. Pentru ce utilizează Polaris Medical module cookie? Modulele cookie sau tehnicile similare pot fi folosite in diferite scopuri si sunt prezentate mai jos:
1.1. Necesare sau obligatorii: asigura functionalitatea corecta a site-ului web.
1.2. Analitice: Modulele cookie pot fi folosite pentru a analiza cum este folosit un site web, pentru a contoriza numarul de vizitatori si pentru a afla cum poate fi imbunatatit site-ul web. Nu asociem statisticile de utilizare a site-ului web si alte rapoarte cu persoane individuale.
1.3. Pentru reţele de socializare permite integrarea retelelor de socializare pe site-ul web oferind posibilitatea sa apreciati sau sa distribuiti imediat o pagina sau un articol pe serviciul de socializare preferat.
1.4. In scop publicitar/marketing permite publicitatea online, care poate fi persoanlizata pentru a afisa reclame relevante si mai interesante pentru dvs. atat pe site-ul zambetfericit.ro, cat si in afara acestuia.
CARE ESTE DURATA DE VIATA A UNUI COOKIE?
Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
– cookie-uri
1. Site-ul www.zambetfericit.ro foloseşte cookie-uri.
Folosim cookie-uri strict necesare şi pentru funcţionalitate deoarece vrem să ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experienţă pe site-ul nostru. Îţi cerem acceptul pentru a-ţi ţine minte preferinţele legate de limba folosită.
Nu folosim cookie-uri de direcţionare sau publicitate.
Pentru mai multe informaţii despre modulele cookie şi despre modul de gestionare al acestora, consultaţi Utilizarea modulelor cookie.
● JSESSIONID: este un cookie identificator de sesiune, standard pentru aplicaţii web scrise în Java, care permite server-ului să identifice unic un browser al unui vizitator, astfel incât să ţină minte setările acestuia (în cazul nostru limba selectată);
● clientlanguage: este un cod din două litere care identifică limba selectată de utilizator;
● _cfduid: este un cookie setat de CloudFare care permite identificarea aplicaţiilor de încredere. Acesta nu corespunde niciunui identificator al utilizatorului în aplicaţie şi nici nu stochează informaţii de identificare personală.
POLITICA DE UTILIZARE A COOKIES SI POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1. Introducere
Site-ul www.zambetfericit.ro este operat de CMI Mihailescu Ana-maria, domiciliata in Cluj-Napoca, str. Macinului, nr.11A , Cod unic de inregistrare 33095180 , reprezentata de Ana-maria Mihailescu , denumita in continuare „OPERATOR”, este operator al datelor personale transmise prin intermediul acestui site. De asemenea, va informam ca site-ul este gazduit pe serverele Hosterion din ROMANIA
Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani.
In numele „OPERATOR” exista terte persoane care prelucreaza datele cu caracter personal, aceste persoane fiind denumite persoane imputernicite de operator in acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679. Folosirea imputernicitilor este justificata de ratiuni de business, de cele mai multe ori vorbim despre servicii specializate, profesioniste care pot gestiona volumele necesare si asigura tehnologia prin care OPERATOR sa-si poata indeplini atributiile. Mentionam ca datele nu sunt transmise concomitent tuturor imputernicitilor.
OPERATOR se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidentiale si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia aplicabila. Aceasta nota de confidentialitate descrie politicile si practicile OPERATOR privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va stabileste drepturile de confidentialitate.
Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.
2. Contextul legislativ
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.
Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679
3. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal
Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: contact@zambetfericit.ro
4. Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale
4.1Informatii personale pe care ni le oferiti:
Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:
informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);
informatiile pe care ni le furnizati la crearea Contului meu (inclusiv informatiile dvs. de contact);
informatiile pe care ni le furnizati in scopul de a va abona la notificarile prin e-mail si / sau buletine de stiri (inclusiv numele si adresa dvs. de e-mail);
informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii (inclusiv calendarul, frecventa si modelul utilizarii serviciilor);
informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti sau trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);
informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele de pe site-ul nostru;
publicatiile, blogurile, interviurile, opiniile, comentariile etc.
orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.
4.2 Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs.
Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Puteti chiar sa introduceti numai cantitatea minima de informatii (nume si informatii de contact) in profilul dvs. daca doriti si puteti sa va editati profilul in orice moment. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).
Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile descrise mai jos.
4.3 Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal
Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:
Comunicari, bazate pe interesul legitim al OPERATORpotrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;
Achizitia de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achizitionarea de produse prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cartii de identitate, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre OPERATOR in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul achizitionat de pe site-ul nostru, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa returnati produsul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale;
Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de stiri si revistele noastre de e-mail (ne puteti informa in orice moment daca nu mai sunteti interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
Securitate, bazata pe interesul legitim al OPERATOR potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ati incarcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor OPERATOR si ale tertilor si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Mentionam ca aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.
5. Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal
Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. OPERATOR se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu OPERATOR si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. OPERATOR minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs.
In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii.
Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:
in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;
pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
6. Drepturile dvs.
Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa contact@zambetfericit.ro, oricand.
AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.
Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336
Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro
Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602
7. Pastrarea datelor cu caracter personal
Datele dvs. personale sunt stocate de catre OPERATOR pe serverele sale.
Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii.
Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza pe un alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim.
Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:
in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
in cazul in care informatiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potentiala; si
pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
8. Securitatea datelor personale
Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, vom mentine garantii fizice, tehnice si administrative.
Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs.
Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.
9. Modificari ale politicii privind confidentialitatea
Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.
Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat sa fiti constienti de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.
10. Site-urile terte parti
Acest site poate include hyperlinkuri si detalii despre site-urile web ale unor terte parti. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti.
11. Despre cookie-uri
Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora.
Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri.
12. Consimtamantul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor
Odata ce ati accesat site-ul nostru veti fi intampinat de un mesaj prin care vi se va cere consimtamantul in acord cu dispozitiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care veti fi sau nu de acord sa le folosim pe durata vizitei dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, este important de retinut ca prin consimtamantul dat in sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e veti fi de acord si cu stocarea in conditii de siguranta a informatiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ati fost de acord.
Pana la momentul la care procesul de accept/refuz pentru utilizarea cookie-urilor nu este finalizat niciun cookie nu va fi utilizat de site-ul nostru, cu exceptia cookie-urilor in lipsa carora site-ul nu poate functiona.
Precizam ca oricand veti avea posibilitatea sa blocati rularea cookie-urilor asa cum veti vedea mai jos, dar si posibilitatea de a sterge informatiile colectate de cookie-uri.
13. Ce este un “cookie”?
Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).
Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.
Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurata de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
14. Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (browser-ul pe care il folositi dvs., spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) si un web-server anume, mai precis serverul care gazduieste site-ul nostru. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.
15. Care este durata de viata a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (cookie-urile de sesiune) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul paraseste website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment.
16. Cum folosim noi cookie-urile pe acest site
Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a va fi mai usor sa intelegeti de ce avem nevoie de ele:
Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a inregistra activitatea dvs. pe internet. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect. Asadar, daca blocati aceste cookie-uri, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.
Performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des si daca intampinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime.
Utilizand site-ul nostru va exprimati acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanta”. Daca le blocati, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.
Functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei dvs., de exemplu reamintindu-va ce produse ati adaugat in cos. Acestea pot inregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Acestea se refera strict la site-ul nostru si nu pot urmari alte site-uri pe care le vizitati.
Aveti posibilitatea sa blocati sau sa permiteti utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate insemna ca nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor sa ne impiedice sa memoram ca nu ati dorit un anumit serviciu.
Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ati ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu dvs. sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem.
Daca preferati, puteti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca v-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile dvs.
17. Tipurile de cookie-uri pe care noi le folosim:
Denumire
Pentru ce sunt folosite
Unde sunt folosite
Durata
Categorie
Modul de blocare
18. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?
Cookie-uri plasate de terti („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si ar putea fi folosite in mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel incat acestuia sa-i fie livrata publicitate cat mai relevanta. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setarilor browser-ului.
Precizam ca nu avem control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti, insa tertele parti se obliga sa respecte legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului acestui site.
Mai jos vei regasi o lista cu eventualele cookie-uri plasate de terti:
Denumire
Pentru ce sunt folosite
Durata
Categorie
Modul de blocare
19. Cum puteti opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului dvs.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/
Linkuri utile
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
All About Cookies
Microsoft Cookies guide
IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/
Pentru a opta sa nu mai fiti urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
20. Stocarea informatiilor captate de cookie-uri
Informatiile obtinute de cookie-uri sunt pastrate in conditii de siguranta ridicata de web-server, respectiv serverul care gazduieste site-ul nostru.
Va asiguram ca web-serverul nostru trebuie sa se conformeze unor cerinte de securitate ridicata in ceea ce priveste informatiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat sa respecte cu strictete obligatiile impuse de legea aplicabila.
Informatiile pe care le colectam despre dvs. prin accesarea web-site-ului nostru nu vor fi partajate cu terte parti.
21. Securitatea site-ului
Nu putem garanta ca transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. In consecinta, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si intelegeti ca orice informatie pe care o transferati catre OPERATOR se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, OPERATOR foloseste masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile si listele de corespondenta. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmarire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvaluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.
Suntem constienti ca pot aparea incidente de utilizare gresita sau incursiuni neautorizate de program, aceasta fiinda aproape fiecare site web, serviciu sau utilizator se intercaleaza. In aceste situatii, obiectivele noastre sunt sa ne miscam repede pentru a izola problema, pentru a asigura sau restabili functionalitatea corespunzatoare si pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor nostri. Daca este necesar, OPERATOR va notifica autoritatile competente despre aceste incidente de utilizare incorecta sau incursiune neautorizata in site-ul OPERATOR.
22. Intrebari, nelamuriri, reclamatii
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la contact@zambetfericit.ro
Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail catre contact@zambetfericit.ro cu titlul “Nu utilizati datele mele” si numele dvs.
Pentru a va actualiza sau a corecta datele dvs. personale, va rugam sa contactati responsabilul pentru protectia datelor la contact@zambetfericit.ro
Aparat Dentar Stomatologie Zambet Fericit