Despre noi

Clinica Zambetfericit este o clinică de stomatologie pediatrică și ortodonție copii și adulți.
Echipa noastră este formată din medici specialiști cu acreditări și experiență în colaborarea cu copiii.
Învingerea fricii de a urca în scaunul stomatologic este una dintre cele mai mari preocupări și provocări pe care o avem.
Ne propunem să oferim micilor pacienți o experiență cât mai plăcută la noi, acesta este unul dintre obiectivele noastre!
Pentru situațiile în care copiii nu colaborează, clinica dispune și de servicii de sedare superficială și profundă, inhalosedare și analgosedare.Dr. Ana Mihailescu

Dr. Ana Mihăilescu

Sunt medic specialist ortodont și asistent universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentara din Cluj-Napoca

Din dragoste pentru copii și pentru că mă consider o persoană cu multă răbdare, am decis să îmi îndrept cariera spre stomatologia pediatrică. În calitate de medic specialist, dar și ca mamă, consider că cei mici au nevoie de o atenție timpurie asupra danturii, încă de la apariția primilor dinți de lapte. Multe probleme pot fi ușor corectate dacă sunt descoperite la timp și putem asigura copilului premisele unei dentații dezvoltate corect și a unui zâmbet frumos.

Am urmat mai multe cursuri de speciliazare în ortodonție și stomatologie pediatrică în încercarea de a mă perfecționa continuu și a găsi soluțiile cele mai puțin învazive pentru copii și care să asigure eficiența dorită. Am creat acest site și din dorința de a informa, responsabilitatea dinților unui copil fiind desigur, în sarcina parinților.

Ca și concluzie, stimați părinți sau bunici, nu uitați de zâmbetul celor mici și vă aștept cu drag pentru a discuta orice nelămuriri aveți legate de dințișorii lor.Dr. Camelia Roman

Dr. Camelia Roman

Medic Dentist

Instructor Igienă Dentară acreditat iTopDr. Călin Milea

Dr. Călin Milea

Medic primar anestezie si terapie intensivă, doctor in științe medicaleDr. Claudiu Ochiș

Dr. Claudiu Ochiș

Specialist chirurgie dento-alveolarăTimea Manases

Timea Manases

Asistent Medical

Poti solicita o programare sau lasa-ne adresa ta de email ca sa te informam despre promotiile noastre

Mulțumim!

Aparat Dentar Stomatologie Zambet Fericit