Dr. Ana Mihăilescu

Medic Specialist Ortodont
Stomatologie pediatrică

"Cred că fiecare copil poate avea șansa unei danturi sănătoase și îngrijite, iar părinții pot resimți bucuria de a se mândri cu zâmbetul frumos al celor mici. Îmi propun să îi informez și responsabilizez cât mai mult pe părinți pentru a lua împreună deciziile portivite la timp, de la cea mai fragedă vârstă."

Nou! Cabinetul ZâmbetFericit poate trata de azi și urgențe!

PACHETUL PROFILACTIC:

610 540 lei, care include 4 sigilari dinti permanenti, o florizare, un instructaj periaj, o periuta de dinti profesionala copii.

APARATELE DENTARE (BRACKET-URILE):

O SOLUŢIE PENTRU UN ZÂMBET FRUMOS, SAU UN ACCESORIU LA MODĂ?

Probabil ambele variante concurează cu șanse egale în gândurile pacienților noștri. Cel puţin în rândul adolescenților, dar de multe ori și între adulți, căutarea aparatului dentar care “îmi stă cel mai bine” este frecventă...

Afla mai multe

ANALGOSEDARE, serviciu disponibil in cabinetul nostru.

Ce faceti când copilul nu se lasă convins să urce in scaun la medicul stomatolog pediatru?

Afla mai multe

Poti solicita o programare sau lasa-ne adresa ta de email ca sa te informam despre promotiile noastre

Mulțumim!

Copiii, viitorii pacienți adulți!

Plan de tratament individualizat

Copiii sunt viitorii pacienți adulți, astfel încât o monitorizare temeinică și un plan de tratament individualizat sunt foarte importante și au avantaje deopotrivă pe termen scurt și lung. Doresc să insist pe termenul "individualizat", deoarece comportamentul, temperamentul și dezvoltarea copiilor diferă la fiecare dintre ei. In funcție de personalitatea și nevoile personale, medicul va stabili modul de abordare a copilului și planul de tratament recomandat

Prima impresie conteaza

In ceea ce priveste prima vizită la stomatolog, "prima impresie contează". Este bine ca micul pacient să rămână cu o imagine plăcută în urma primei experiențe pe scaunul stomatologic. De aceea, un copil care vine pentu prima dată la dentist cu durere, nedormit, obosit si nemâncat, va avea un start mai puțin favorabil. Recomand părinților să ducă copiii în vizită la cabinetul dentar înainte de apariția unei probleme. Să facă cunoștință cu instrumentarul (care fiecare poartă bineînțeles cate o poreclă haioasă și adaptată imaginației bogate a copiilor), să se plimbe cu liftul (fotoliul dentar), să se joace cu albinuța, să numărăm dințișorii și eventual să-i și periem. Pun accent și pe un instructaj de periaj corect, atât a copiilor cât și a părinților, ei fiind primul exemplu pentru micuți și cei responsabili de sănătatea lor dentară.

Categorii de vârstă

Pentru a facilita înțelegerea de către parinți a dezvoltării sistemului stomatognat (oase, maxilare, dinți), importanța fiecărei perioade din viața în dezvoltarea danturii, cât și diferențele majore în abordarea pacienților în funcție de vârstă, voi incerca să împart pacienții în trei categorii sintetizand informațiile importante în funcție de acestea.

Aparat Dentar Stomatologie Zambet Fericit