Împreună dăruim zâmbete copiilor din familii cu situații sociale modeste

Clinica Zâmbet Fericit a lansat o campanie de îngrijire orală a cărui scop este oferirea de kit-uri dentare, workshop-uri de promovare și conștientizare a igienei orale, precum și asigurarea de intervenții și tratamente absolut necesare pentru sănătatea orală a copiilor ce provin din familii cu situatii sociale modeste. Astfel, 10 lei din fiecare consultație pe care pacienții o vor plăti în cadrul cabinetului nostru vor merge către acseti copii din zonele limitrofe ale judetului Cluj.

”Credem cu tarie ca este in datoria noastra de medici sa oferim o mana de ajutor pe unde putem.Si nu doar la clinica, unde vin doar cei care au acces.Si platesc.E si o datorie sociala, sa dai ceva inapoi din ce primesti.Iar satisfactia pe care o resimti cand vezi ca ai scapat un copil de durere sau recunostinta parintilor care se uita la tine ca si la un salvator pentru ca nu si-ar fi permis altfel tratamentul merita toti banii.Din astfel de lucruri ne tragem energia si incercam sa ne castigam o identitate. Le oferim tratamentele absolut necesare, kituri dentare, periute, pasta de dinti.Le aratam cum se face.Nu e mare lucru pentru noi, dar pentru ei conteaza.”, a declarat Dr. Ana Mihăilescu, medic specialist ortodont Clinica ZambetFericit Cluj-Napoca.

Campania va fi realizată de către clinica ZâmbetFericit, clinică de stomatologie pediatrică și ortodonție copii și adulți în colaborare cu Dr. Camelia Roman, instructor acreditat Itop în România. Pentru mai multe detalii și informații, puteți vizita cabinetul în Cluj Napoca pe strada Măcinului 11A (în incinta MedArt Clinic), online pe ZambetFericit sau pe pagina de Facbook: Clinica ZambetFericit

Poti solicita o programare sau lasa-ne adresa ta de email ca sa te informam despre promotiile noastre

Mulțumim!

Aparat Dentar Stomatologie Zambet Fericit